Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Hoera de Minicatalogus en Sale-A-Bration folder zijn online.

Op mijn blog staan rechts de foto’s van de Minicatalogus en de Sale-A-Bration folder. Klik op de foto en de digitale bestanden worden geopend. Ook in mijn eigen webshop: https://madebyinepie.stampinup.net/ staan de producten uit de twee brochures al klaar om in het winkelmandje gezet te worden. Je kunt in mijn webshop betalen via credit card of via Paypal. Wil je liever via een bankoverschrijving of een Tikkie betalen mail dan je bestelling door op Madebyinepie@gmail.com dan verzorg ik jouw bestelling.

Tijdens Sale-A-Bration is er ook een instapvoordeel behalve de enorme aanbieding van €129,00 betalen en voor €175,00 aan producten zelf uitzoeken (dit geldt het hele jaar) krijg je nu tijdens Sale-A-Bration een geweldig Dsp pakket van 5 pakken dsp ( Brights, Neutrals,Regals, Subtles en de nieuwe 2020-2022 In Colors). 40 vellen per pakket dus 200 vellen dsp papier in totaal! En je krijgt als demo 20% korting op je volgende bestellingen. Wil je een eigen bedrijf opstarten net als ik of gewoon voor de korting gaan, alles mag. Geen addertjes onder het gras en stoppen kan altijd. Wil je hier meer informatie over hebben neem dan contact met mij op en ik leg het jou uit. Je wordt dan onderdeel van Team Inepie en ik ondersteun jou en samen doen we gezellig dingen. Je mag dan ook mee naar OnStage, krijgt altijd de catalogussen een maand eerder dan de klanten en je hoort meteen bij de Stampin’ Up! familie die verspreid is over vele landen. Ik heb echt zoveel lieve mensen ontmoet in binnen en buitenland door mijn demoschap. Stampin’ Up! is zoveel meer dan alleen stempels, papier en inkt!

Ga dus lekker op je gemak door de catalogussen bladeren en vergeet niet dat voor iedere €60,00 die je besteld je een gratis product uit mag zoeken uit de Sale-A-Bration folder. Bijvoorbeeld deze prachtige Nederlandse stempelset:

Veel plezier,

Liefs Ine

Categorieën:Sale-A-Bration

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s