Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag een late blog:

We hebben nog vakantie maar ja er moest ook nog wat aan het huishouden worden gedaan. En smiddags zou een dame komen om over de geweldige instap actie te praten.

Want ja voor €129,00 besteden en voor €175,00 Stampin’Up! producten mogen uitzoeken plus nog voor gratis 5 pakken Dsp krijgen met een waarde van €70,00, wie wilt dat nu niet. Wil jij dit ook mail mij dan op madebyinepie@gmail.com ik help jou dan verder en verwelkom jou graag in Team Inepie.

Vandaag is ook mijn schoonzoon jarig en toen ik deze bundel zag wist ik meteen die wil ik hebben en welke kaart ik voor hem zou maken. Deze kleuren combinatie is zijn trouwpak geweest dus hij vond deze kaart erg mooi. We zijn net even op de koffie geweest, feesten zit er nu nog even niet in ivm de Corona.

Vandaag ook de vraag gesteld welke achtergrond jullie mooier vonden de donker grijze zoals ik al mijn foto’s neem of de lichte achtergrond. De meeste gingen toch voor de lichte ( die hieronder staat) dus waarschijnlijk zal dit mijn achtergrond worden.

Liefs Ine

Ps. Als je de bundel aanschaft en nog bv Dimensionals erbij doet zit je al over de € 60,00 en mag je een gratis Sale-A-Bration product uitzoeken!

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Sale-A-Bration

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s