Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Inspire Create and Share

De Quote van vandaag is van Stampin’Up! En dat is wat ik zo mooi aan deze hobby/job vind. Anderen inspireren, samen of alleen creatief bezig zijn en delen wat ik weet en kan. Dit doe ik via deze blog, op Instagram en op Facebook en YouTube dus digitaal maar ook via mijn Koffie en Kaart, workshops en evenementen. Zoals het er nu uitziet wordt de lockdown weer verlengd😞. Dus helaas mag ik waarschijnlijk weer niet meer dan twee personen uitnodigen voor Koffie en Kaart. Dus dames snel opgeven. Wie het eerst komt die het eerst maalt.

De foto’s die ik hier nu laat zien stuurde mijn vriendin naar mij. Ze heeft lekker zitten knutselen met de Paper Pumpkin box. Toen zij voor het eerst bij mij kwam vond ze doosjes maken leuker maar ze is nu al jaren een vaste dame bij mijn Koffie en Kaart dagen. Deze boxen vindt ze super leuk want bijna alles zit erin. Ook in de nieuwe mini catalogus zitten weer mooie kits op bldz: 6 tot en met 9. All Inclusive card kit Hello Dear Friend is met stempels, project kit You are Amazing is zonder stempels waar wel een bijbehorende stempelverkrijgbaar is maar die kun je er los bij kopen of gewoon je eigen stempels ervoor gebruiken. De Product Medley Flowering Cactus is de meest complete kit en hier kun je zelfs een refill voor bijkopen. In tegenstelling tot de andere kits zitten hier zelfs stansen bij. En ook hier geldt: is je bestelling boven de €60,00 dan mag je een gratis Sale-A-Bration product uitzoeken. Ik help jou graag met je bestelling! Mail mij op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s