Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: onderzetters

Vandaag iets heel anders dan een kaart. Ik heb met Stazon inkt houten onderzetters bestempeld. Zo leuk!

Hier wordt je toch vrolijk van?! Ik heb er ook nog 3 gemaakt met retired sets die ik nooit weg zal doen.

Ik heb er nog 1 over maar weet nog niet welke stempelset ik hier voor ga gebruiken. Dit valt echt wel onder het kopje#simplestamping. Je zou ze ook in kunnen kleuren met je Stampin‘Blends maar ik vind ze zo mooier. Ik twijfel ook nog of ik er vernis over moet doen of dat het zo mooi blijft. Maar ik had geen vernis in huis en door de Corona kom ik bijna in geen winkel dus ik wacht het af. Ze waren heel goedkoop bij de Wibra dus ik kan er geen buil aan vallen.

De Stazon inkt verkopen wij bij Stampin’ Up! in twee kleuren Zwart en Bruin. Deze vindt je op bladzijde 147 van de jaar catalogus. En we verkopen ook de Stazon Cleaner en deze staat op bladzijde 163. Je kunt alle Stampin’ Up! producten bestellen via madebyinepie@gmail.com. En tijdens Sale-A-Bration mag je bij een bestelling van iedere €60,00 een gratis product uitzoeken zoals bijvoorbeeld die schattige ezeltjes.

CLINGSTEMPELSET DARLING DONKEYS (ENGELS)

Liefs Ine

Categorieën:Makkelijke Maandag, Simple Stamping, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s