Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: ben jij ook zo blij met de ponsen van Stampin’Up!?

Ik had een aanvraag voor de nieuwe catalogussen. Dus even snel een leuk label gemaakt. Bij de andere dames had ik kerstkaarten erbij gedaan: 2 vliegen in 1 klap. Maar deze aanvraag kwam later.

Dus gauw een strook van 2” gesneden uit Whisper White. En met mijn Delightful Tag Topper pons een mooi label gemaakt. Ik heb de schattige ezel gebruikt. Eerst met memento inkt gestempeld en daarna ingekleurd met mijn Stampin Blends.

Ook heb ik de Pattern Play stempelset gebruikt voor de sparkles. Een rood lintje eraan en ik was klaar. Easy Peasy met zo’n mooie pons die we in verschillende uitvoeringen hebben. Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen stuur dan een mailtje naar Madebyinepie@gmail.com en is jouw bestelling €60,00 dan mag je bv die schattige ezeltjes gratis uitzoeken.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Ponsen, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s