Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: wat zit hier in?

Vandaag dit schattige doosje. Heel eenvoudig te maken. Ik heb een stuk Bermuda Bay cardstock gebruikt van 8” bij 8” en een stuk Artistry Blooms Dsp van 8 1/8” bij 8 1/8”. Beide op alle 4 de kanten gescored op 1”. Dan alle lijnen gevouwen en de hoeken zo naar binnen gevouwen dat je een schuine vouwlijn creëert tussen de 2 scorelijnen. Even je nagels of je vouwbeen gebruiken en de hoek plat vastplakken. Zo eenvoudig. Omdat het Dsp deksel iets groter is valt het er mooi overheen.

Een mooie Pool Party Sheer Ribbon erom heen geknoopt en daar het label aan vastgemaakt. Het label is bestempeld met de kleine bloem uit de Pluk De Dag set. Daar komt ook het woordje Liefs uit. Daarna heb ik de kleine Daisy twee keer gestempeld en uitgeponst met de bijbehorende pons en met mini dimensionals opgeplakt. Schattig toch?

Wil je weten wat er in het doosje zit kijk dan morgen hier op mijn blog of op mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden want er komt een nieuw filmpje online.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s