Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: nieuw YouTube filmpje

Vandaag komt mijn nieuwe YouTube filmpje online en kunnen jullie hier ook zien wat er in mijn schattige doosje zat:

Een leuk model kaart: de Envelop Gatefold card. Deze heb ik gezien bij Sam Calcott van Mixed Up Craft. Super leuk model, ik had er al twee naar vriendinnen gestuurd en die waren er ook zo blij mee dat ik besloot er een filmpje van te maken.

Zo lijkt het een beetje op een envelop en als je de kaart opendoet komt er een verborgen boodschap naar voren:

En door de punten naar binnen te vouwen en de klittenband sluiting weer dicht te doen heb je een mooie Gatefold die kan blijven staan.

Het lijkt heel moeilijk maar zoals jullie van mij gewend zijn is het dat niet.

Hierbij de link naar mijn filmpje:

In mijn filmpje beloofde ik hier de maten neer te zetten.

Cardstock van 12” bij 12” ( 30,5 cm bij 30,5 cm score deze op 3” ( 7,6cm) en op 9” (22,85cm) en draai het papier een kwartslag en score weer op 3” en 9”. Markeer met een potlood op 6” ( 15,25cm)

Dsp: 4 stukken van 2 2/4” bij 5 3/4” ( 7cm bij 14,6cm)

2 stukken van 3 3/4” bij 3 3/4” ( (9,5cm bij 9,5cm) snijdt beide vierkanten diagonaal zodat je 4 driehoeken hebt

1 stuk Whisper White van 5 3/4” bij 5 3/4” ( 14,6cm bij 14,6cm)

Nog wat reststukjes voor de sluiting en een stukje klittenband.

Dit zijn mijn 4 uitvoeringen en zeker niet de laatste. Wil je bij mij de vellen cardstock van 12” bij 12” bestellen of andere gebruikte producten help ik jou graag op madebyinepie@gmail.com. En het is nog tot eind februari Sale-A-Bration! Dus bij een bestelling van € 60,00 een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration folder.

Ben je al abonnee op mijn YouTube kanaal? En weet je wel hoe blij ik word van een duimpje omhoog? Kleine moeite maar voor mij een groot gebaar. Ook vind ik het super leuk om jullie resultaten te zien.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:#youtube, Dies, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s