Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht.

En weer een week voorbij met helaas een verlengde lockdown. Dus mijn Koffie en Kaart van 1 feb is al vol met 2 Dames en 4 februari heb ik nog 1 plekje over. Het is helaas niet anders. Ik heb wel twee You are Amazing kits verkocht zodat deze dames thuis toch kaarten kunnen maken. Ik heb hem zelf ook gekocht want dit zijn echt Ine-kleurtjes. Heb ik ooit verteld dat Bermuda Bay mijn lievelings kleur is hahaha. Met deze geweldige kit maak je 16 kaarten met envelop, in 4 verschillende designs of natuurlijk naar eigen idee.

Deze mooie kaart maakte Hennie met de kit.

En alles zit in een mooie stevige doos.

Deze kit staat op bladzijde 7 van de nieuwe minicatalogus en kost €36,00. En deze kun je natuurlijk bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com

Zo nu even terug naar mijn weekoverzicht. Ik begon met de mooie houten onderzetters, het leuke label met het ezeltje, woensdag de mannenkaart, donderdag het mooie doosje en vrijdag de Envelop Gatefold card. En mijn nieuwste YouTube filmpje! Heb jij hem al gezien? Anders gauw kijken en ik zou het super vinden als je abonnee wordt of een duimpje omhoog geeft.

Weer een volle creatieve week geweest dus. Met gisteren een mooie bestelling met gratis Sale-A-Bration producten voor mij maar ook voor mijn klanten. Altijd fijn als ik mensen kan helpen met hun bestelling. Mijn zus wilde bijvoorbeeld de Hydrangea Haven Bundel bestellen maar ik heb haar laten zien dat deze ook in het Nederlands te bestellen is en dat wilde ze liever. Hieronder de nieuwe Nederlandse sets.

Deze kun je dus gratis krijgen bij een bestelling van € 60,00 tijdens de Sale-A-Bration

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s