Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: the importance of smaller steps.

Deze quote en afbeelding zag ik bij mijn nichtje Muriel op haar Facebook pagina. Ik ben haar tante maar van haar kreeg ik de mooie titel Tweede Moeder en deze titel draag ik met trots. Ik was 12 toen ik tante werd van haar. Mijn oudste zus en ik schelen namelijk 10 jaar. En twee jaar later kwam er nog een nichtje bij. Toen mijn man en ik verkering kregen haalden wij vaak de meisjes op en gingen dan wat leuks doen. En later kwamen ze bij ons logeren. Gezellig spelletjes doen, pannenkoeken eten en shoppen. Mooie herinneringen. Nu zijn ze allebei al volwassen vrouwen en leer ik van hun dingen zoals deze mooie quote.

Herken jij dat ook, dat je vaak iets wilt bereiken maar die eerste stap is de moeilijkste. Vaak omdat ik het eng en spannend vind( faalangst) durf ik die stap dan niet te nemen. Zo duurde het ook heel lang voordat ik mijn eerste YouTube filmpje durfde op te nemen en nu nog vind ik het spannend maar met mijn filmpje kan ik nog meer mensen bereiken en inspireren. Zeker in deze Corona tijd is deze hobby erg rustgevend. En je maakt er ook anderen blij mee.

Ken je die reclame spreuk: de lat dat ben jij? Ik wil het dan extra goed doen, leg de lat dus hoog en leg teveel druk op mijn schouders. En dan stel ik het uit. Nu probeer ik kleinere stapjes te nemen en kleinere doelen te stellen. Dan ben ik trots als ik de eerste stap neem en vier ik elke kleine overwinning. Zo heb ik als doel 500 abonnees op mijn YouTube kanaal ( ik zit nu op 472) en 350 volgers op mijn Instagram account ( nu 322). Kleine aantallen voor de hele grote YouTubers die in de duizenden zittenbmaar voor mij een mooie uitdaging die te halen is. Want met kleine stapjes kom je er ook! En door die ene klein stap heb ik wel nu een YouTube filmpje die meer dan 4300 keer bekeken is!!! En geniet ik meer onderweg naar de weg omhoog. Ik hoop dat ik jullie weer geïnspireerd heb met deze quote. Ken je mensen die ook graag creatief bezig zijn verwijs ze dan naar mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden waarin ik mooie projecten laat zien die eenvoudig te maken zijn. Fijne zondag

Liefs Ine

Categorieën:Over mij, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s