Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Blue Monday dus een eenvoudig blauw kaartje

Vandaag is het Blue Monday. De meest depressieve dag van het jaar dus heb ik een leuk eenvoudig blauw kaartje gemaakt met het mooie Whale of a Time Dsp en de bundel Whale Done.

Mooi blauw is niet lelijk en ik vind het zelf een geslaagd kaartje. Kaarten maken hoeft niet moeilijk te zijn: een basiskaart in Whisper White. Een stuk Dsp van 10,3cm bij 8cm. Een reststrook Pacific Point cardstock van 10,3cm bij 2,5cm. Deze plak je beide op de basis kaart. De walvis heb ik gestempeld met Pacific Point inkt op een stukje Whisper White en uitgeponst met de bijbehorende pons. Daarna Dank je wel gestempeld ( uit Kaartje van Mij) en dit ruim uitgeponst met de 21/4” cirkelpons. Met Dimensionals heb ik de Walvis erop geplakt, boven aan de kaart nog wat blauwe visjes gestempeld en daarna het rondje ook met dimensionals wat links op de kaart geplakt. Voor de Bling Bling de Wink of Stella gebruikt op de walvis en 3 basic Rhinestones op de kaart geplakt: Easy Peasy!

Hier wordt je toch vrolijk van? Vanavond geef ik de SOL: stamping online aan leden van ons team. Ik ben benieuwd wat ze van mijn project vinden. Maar dat lezen jullie hier wel op mijn blog plus foto’s van het project waar ik waarschijnlijk een workshop mee ga doen.

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Ponsen

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s