Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag? Mannen kaart gemaakt van restjes.

Ik had nog rest stukjes van het prachtige World of Good specialty Dsp over van de kaart voor Michael dus daar heb ik deze stoere mannenkaart mee gemaakt. Gewoon stroken op maat gesneden. De wereldbol in Misty Moonlight cardstock uitgestanst. De voet uit goud folie uitgestanst. En ook de strip. De tekst komt uit de bijbehorende stempelset Beautiful World. En heb ik met Misty Moonlight inkt gestempeld op een restje Misty Moonlight Cardstock en opgeplakt met Dimensionals.

In de binnenkant nog een strookje van het Dsp geplakt en daarboven op weer een tekst. Eenvoudige maar toch stoere mannelijke kaart.

Vandaag helaas te horen gekregen dat er tot 9 februari maar 1 persoon op bezoek mag komen dus Koffie en Kaart kan niet doorgaan in de eerste week van februari. Hopelijk kan ik daarna weer datums gaan inplannen en ook voor de workshops. Sterkte iedereen. De avondklok is voor ons geen probleem. 1 persoon op bezoek wel want nu kan ik niet mee naar mijn moeder maar moet Willem alleen de boodschappen gaan brengen. Tja het is niet anders, wat moet dat moet.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s