Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: uitpakken bestelling en nieuw YouTube filmpje

Vandaag kwam mijn grote bestelling binnen. Ik was dus helemaal blij want ook het nieuwe Basic White is binnen. Het is wat witter dan Whisper White maar net zo mooi glad. Ik denk iets dunner maar zal jullie binnenkort laten weten hoe het stempelt en vouwt. Bij mijn bestelling zat ook de mooie Project Kit You are Amazing en alleen de doos is al fantastisch. Natuurlijk in mijn lievelings kleur Bermuda Bay.

Om jullie de inhoud goed te laten zien heb ik een nieuw YouTube filmpje opgenomen en hieronder vindt je die:

Omdat door de strengere Corona regels mijn Koffie en Kaart middagen nog niet door kunnen gaan ( misschien kan ik ze een week verzetten) raad ik mijn dames deze Kit aan. Hij is echt super mooi en je maakt 16 prachtige kaarten voor € 36,00. Wij gaan een paar dagen weg en ik neem deze doos zeker mee zodat ik lekker kan knutselen. Even in een andere veilige bubbel zitten want we zitten hier in Brabant al bijna een jaar thuis.

Ik neem mijn telefoon mee dus je kunt de bestellingen gewoon doorgeven op Madebyinepie@gmail.com. Ik help jou graag.

Liefs Ine

YOU ARE AMAZING-PROJECTSET

Categorieën:creatief, Doosjes, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s