Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: zon en strand.

Onverwachts zijn we een paar daagjes weg. Even uit onze bubbel, even zonder de zonen naar onze dochter en schoonzoon die op vakantie zijn in Zeeland. Ons hoofd leegmaken door lekker uit te waaien op het strand. Vroeger met mijn overleden man gingen we heel vaak met de kinderen naar zeeland. Hof van Domburg en de Banjaard in Kamperland. Maar ik was nog nooit in Zoutelande geweest. Maar het is hier prachtig!

En wat een geweldige dag was het gisteren: bijna windstil en volop zon. S’middags nog naar een zeehonden spot plek gegaan en we boften:5 gezien. Alleen moeilijk foto’s maken, deze is de beste:

S’avonds moesten we natuurlijk de zon in de zee zien zakken of zoals mijn schoonvader zei: de zon in de zee zien sodemieteren hihi. En dan kan ik niet ophouden met foto’s nemen zo prachtig vind ik dat:

Maar de allermooiste foto was deze waarvan ik dacht oeps ik ben te laat, de zeemeeuw is al weg maar nee: perfect timing:

Prachtig toch, dan wil ik meteen sponsen en stempelen met de set High Tide.

Hierboven een foto van mijn weekoverzicht met als topper mijn verjaardagskaart/minialbum voor Michael/SOL Ik heb zelfs op verzoek een engelse tutorial hiervan geschreven voor collega demo’s. En mijn nieuwe YouTube uitpak filmpje van de You Are Amazing project kit. Heb jij die al gezien?

Het waait vandaag flink dus straks een mooie strandwandeling maken: lekker uitwaaien aan zee. Wil je een bestelling plaatsen kan dat gewoon op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s