Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: geniet van het leven.

Genieten van het leven valt in deze Corona tijd niet altijd mee. Zorgen om mijn gezin, mijn moeder, mijn familie, mijn bedrijf en mezelf bezorgden mij veel slapeloze nachten. Het lukte mij gewoon niet om 7 uur achter elkaar te slapen. Sliep pas om 2.00 uur werd weer wakker om 4.00 uur, lag weer uren wakker waarin ik lag te malen en als Willem alweer wakker werd viel ik nog even een uurtje in slaap. Ik probeerde om vroeger naar bed te gaan. Telefoon uit, relax muziek op en lag dan uren wakker en als Willem naar bed kwam was ik nog wakker. Homeopathische tabletten voor het sneller inslapen hielpen ook niet. Gek werd ik ervan. Dus mij erbij neergelegd dat het dit was en een wekker op mijn telefoon gezet die alle berichten tegenhield en 7 uur slaap ingesteld. Wel pas vanaf 2.00 uur en dus pas om 9.00 wakker worden. En hee het werkte. Ik zet dus nu mijn wekker op 1.00 uur of 1.30 uur en dan verschuift hij zelf 7 uur verder dat ik wakker moet worden: ideaal.

En hier in Zoutelande door de gezonde zeelucht en het vele wandelen werden we eerder moe en lagen zelfs om 22.00 te bed en sliep ik al om 23.00. En dan 7 uur ongestoord slapen: geweldig. Het was ook echt nodig om even er uit te zijn. Doordat we veel kinderen hebben die ook nergens naar toe kunnen is het bij ons altijd (gezellig) druk. Maar nu even een andere omgeving, andere activiteiten maakt mijn hoofd heerlijk leeg. En heb ik weer nieuwe energie opgedaan.

Wij zitten al vanaf maart 24/7 op elkaars lip. En hoeveel ik ook van Willem en mijn kinderen hou toch merkte ik aan mezelf dat ik niet meer aan mezelf toe kwam. Stampin’Up! voorkwam dat ik niet compleet gestoord werd. Als ik creatief bezig ben krijg ik rust in mijn hoofd. Dit gun ik iedereen. Dus verveel je jezelf en ben je op zoek naar een nieuwe hobby dan ben ik de juiste persoon om jou op weg te helpen. Bij mij kun je alle producten van Stampin’Up! bestellen en samen met jou kan ik een basis pakket samenstellen zodat je meteen aan de slag kunt met deze geweldige hobby waarmee je niet alleen jezelf maar ook anderen een groot plezier doet. Want echte post is zoveel leuker! Op mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden vindt je leuke projecten die makkelijk te maken zijn. En voor bestellingen of meer informatie mail je naar Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Ik begrijp helemaal hoe je kunt ontspannen met lekker creatief bezig zijn👍🏼 En je brengt het zo leuk jou enthousiasme over je kaarten en creatief pakjes maken, blij met jou lieve Ine😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s