Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Friends Are Like Seashells

Heeft Willem voor mij in het zand geschreven.

Omdat ik het strand mis, vandaag met mijn nieuwe Stempelset Friends Are Like Seashells gespeeld. Wat een geweldige set. Er zitten ook stansen bij, die wil ik morgen uitproberen en een prachtige Embossing Folder die je hier vast ook vaak zult zien. Oh en het Dsp is ook al zo mooi maar die heb ik nog niet binnen. Want ik wil wel maar ik kan niet alles bestellen hihi.

Dit kaartje is heel eenvoudig te maken. Ik heb gewoon lekker gestempeld op een stuk Balmy Blue met Pacific Point inkt. En de stippeltjes met Balmy Blue inkt. Daarna de randen van het stuk Balmy Blue van 13,9cm bij 9,5 cm met het dopje van mijn Paper Snips bewerkt en de hoeken omgekrult. En het zo op de basis kaart van Basic White geplakt. Die is net iets witter dan Whisper White.

Ik heb de tekst op een stukje Basic White gestempeld met Pacific Point. En ook deze randen behandeld met mijn dopje. Met Dimensionals opgeplakt. En zo heb je snel een mooie kaart gemaakt. Als je de stempelset koopt samen met de Seaside Seashells stansen krijg je 10% korting en kost de bundel €64,75 dat betekent dat je nu tijdens Sale-A-Brations er meteen een gratis product bij mag uitzoeken. Gratis een stempelset of een pak Dsp krijgen? Wie wil dat nu niet. Ik help jou graag met je bestelling op madebyinepie@gmail.com

FRIENDS ARE LIKE SEASHELLS-PRODUCTPAKKET (ENGELS)

Terwijl ik deze blog schrijf speelt mijn oudste zoon Dennis in het Nederlands Futsal team een oefenwedstrijd tegen Litouwen. Wat ben ik trots als ik hem daar zie staan in zijn mooie oranje Tenue. Hij deed het goed en had zelfs twee assist. Einstand is nu 4-0. Trotse mama.

Dennis is de tweede speler op de eerste rij.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Over mij, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s