Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: letters uitstansen uit reststukjes cardstock.

Vandaag kreeg ik de opdracht van een vriendin om twee kaarten te maken. Een voor een nieuwe woning en 1 voor een nieuwe baan.

Ik heb van de week mijn bestelling binnen gekregen en heb dus nieuw speelgoed haha. Een van deze nieuwe producten is de stempelset: Circle Celebration. Dit is echt zo’n set waar je snel overheen kijkt. Maar hij is echt superleuk. Gaaf om achtergronden te maken of als klein accent. Ik vond vooral de grote stempel links onderin erg interessant. Ik zag er lucht in of water. Mmm zit dat weekend in Zoutelande nog in mijn hoofd?

FOTOPOLYMEERSTEMPELSET CIRCLE CELEBRATION

Ik heb ze gestempeld op Basic White met Balmy Blue inkt. En daarna uitgeponst met de 2” cirkel pons. Op een ander reststuk Basic White heb ik de twee zeilboten uit de set Sailing Home gestempeld en uitgestanst met de bijbehorende stansen. En deze met dimensionals op de cirkels geplakt. Daarna de cirkels op mijn Basic White basis kaart geplakt. Uit reststukjes Balmy Blue cardstock heb ik met de Playful Alphabet stansen de letters Baan uit gestanst en deze op de kaart geplakt. Met de Classic Label pons heb ik een strookje Balmy Blue geponst als achtergrond voor de tekst “een nieuwe”. Dit is eigenlijk de tekst “Een nieuwe woning” maar woning heb ik eraf geponst. De vogels komen uit de Sailing Home stempelset en het woordje Gefeliciteerd uit de Volop Vrienden set.

Superleuk kaartje toch en wat zijn die cirkels gaaf. Ik vind het leuk om oude sets met nieuwe te combineren. Wil jij dat ook, dan kun je jouw bestelling doorgeven op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Trimmer

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s