Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Love You Always treat box.

Op bladzijde 11 van de minicatalogus staan de Love You Always Treat boxes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst niet wist hoe ik hem in elkaar moest zetten. Maar toen het gelukt was beviel hij erg goed. Een mooi formaat en erg stevig.

Ik kon er een mooi cadeautje in kwijt. De buitenkant heb ik versierd met het mooie Snail Mail dsp. En ook aan de binnenkant heb ik een stukje op de bodem geplakt. Maar dan de andere kant van het papier.

De twee slakken heb ik gestempeld en in gekleurd met de Stampin’ Blends. En daarna uitgestanst met de bijbehorende stansen. Met deze stansen heb ik ook de paddenstoelen en de hartjes uit gestanst.

Ik denk dat ik morgen een YouTube filmpje opneem om te laten zien hoe ik dit gemaakt heb.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Snail Dies
[154327]
€ 36,00

Categorieën:Dies, Doosjes, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Blends

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s