Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Snailed It kaart en nieuw YouTube filmpje.

Voor mijn vriendin mocht ik nog een opdracht maken: een nieuwe woning. Ik wilde hiervoor mijn nieuwe set Snailed It gebruiken. Deze is nieuw en de stickers zaten er nog niet op. En ik bedacht me opeens, voor mij is dit routine maar er zijn vast (nieuwe) klanten die dit graag willen zien. Dus heb ik woensdag een kort filmpje hierover opgenomen. Je vindt deze op mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden. Langzaam groei ik naar de 500 abonnees nog: 20 te gaan. Dus ben jij nog geen abonnee zou ik het fijn vinden als je dat wordt.

Toen mijn stickers er op zaten kon ik lekker aan de gang. Eerst stempelen met Memento en daarna heerlijk zitten kleuren met mijn Stampin’ Blends. Wat zijn ze toch schattig die slakjes. En zo leuk om heel andere kleuren te gebruiken. Deze kleuren zitten ook in het mooie Dsp.

Met de bijbehorende stansen de afbeeldingen uitgestanst en alles op de kaart geplakt met liquid glue en Dimensionals. Gisterenavond de kaarten op de fiets weggebracht, even een frisse neus halen, en mijn vriendin was er erg blij mee, dus ik ook. Weer een tevreden klant.

Bestellingen kun je door geven op Madebyinepie@gmail.com en vond je het een goede tip laat je dan een duimpje omhoog achter op YouTube. Dank je wel!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Snail Dies
[154327]
€ 36,00

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s