Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: week overzicht en nieuw YouTube filmpje.

Vandaag komt er weer een nieuw filmpje uit op mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden. Ik had namelijk de mooie doosjes: Love You Always Treat Boxes gekocht. Echt zo’n product waar je overheen kijkt uit de minicatalogus op bldz 11. En heel eerlijk ik heb echt even zitten stoeien hoe ik dit doosje in elkaar moest vouwen. Vandaar ook dit filmpje want ik ben vast niet de enige hihi.

Het doosje wat ik de eerste keer heb gemaakt staat op mijn Doosjes Donderdag blog. En daar kreeg ik veel leuke reacties op en inderdaad opmerkingen dat ze de doosjes niet gezien hadden in de catalogus. Ik maakte dit nieuwe doosje dus tijdens mijn filmpje en ik vind hem super mooi geworden. Alles viel op zijn plek. Ik had nog meer envelopjes gemaakt ( en te weinig paddestoelen hihi) maar zo vind ik hem perfect. De maten voor de strook zijn: 30,5 cm bij 10,3 cm. Score op 7cm/11cm/18cm/22cm/ en snijdt af op 24 cm. Dan heb je meteen een plakstrook van 2 cm en van het rest stukje kun je mooi het stuk voor in de binnenkant van het doosje snijden: 10cm bij 6,3 cm. let dus wel op bij het snijden hoe het patroon loopt.

Veel plezier met het bekijken van mijn filmpje, ik word heel blij van een duimpje omhoog en nog 19 abonnees en ik bereik de magische grens van 500 abonnees 🎉. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com ik help jou graag en onthoud het is nog maar 1 maand Sale-A-Bration!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Snail Dies
[154327]
€ 36,00

Categorieën:#youtube, Dies, Doosjes, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s