Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything.

Is dit niet een prachtige quote vooral in deze tijd. Blij zijn met wat je hebt en daar het beste van maken. Ondanks de beperkingen en zorgen proberen we toch een zo leuk mogelijke tijd te hebben. Ik werd in de eerste Corona golf nog gek van al die mensen thuis en de hele dag door Willem’s gebel voor zijn werk. Nu hebben we geleerd hier anders mee om te gaan. Of hij zit boven te werken op Teuns kamer als die bij zijn moeder is of ik zit in mijn studio. Samen gaan we nu meer wandelen, kijken een serie en doen spelletjes of klussen in huis. Ons sociale leven ligt stil maar brengt ook meer rust en genieten thuis. Of van een weekendje Zoutelande. Ik zou zo weer terug willen.

Dus mocht hij straks met pensioen gaan weet ik nu al dat dat goed gaat. En in plaats van uit eten doen we nu veel samen koken. Of Willem verast me met deze lekkere zelfgemaakte pizza. De liefde van de vrouw gaat soms ook door de maag haha.

Nu samen de garage aan het opruimen want een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd.

Fijne zondag iedereen, maak er iets moois van.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s