Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: hart ponsen en de Berry Blessing stempelset.

Het kaartje van gisteren werd zeer goed ontvangen. Heel veel likes op Instagram, opvallend omdat het zo’n eenvoudig kaartje is. Het kaartje van vandaag is een stap verder: ik heb een hart pons gebruikt. En de stempelset Punch Party. Dit is een Host set en kan alleen aangeschaft worden bij een grote bestelling. De tekst komt uit de Berry Blessings set. Daar omheen heb ik het hartje gestempeld en toen uitgeponst met de scalloped hart pons. Van Bermuda Bay cardstock nog een hart geponst. Deze door midden geknipt en achter het andere hartje geplakt.

Zo heerlijk om lekker te stempelen. Ik heb deze keer niet de gedetailleerde stempels gebruikt maar gewoon de invulling stempels. Zeg maar de donkere op de stempeldoos. En zo vind ik ze ook erg mooi. En de Bermuda Bay 1 keer afgestempeld.Voor een zachtere look.

Liefs Ine

Gebruikte producten:
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,00

Categorieën:#simplestampin, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s