Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Tijdloze Tulpen

Van de week kreeg ik een bestelling door van een klant die mijn YouTube filmpje had gezien en graag de Love You Always Treat doosjes wilde bestellen. Ze woont hier niet in de buurt, we hebben elkaar nog nooit ontmoet maar via mijn YouTube filmpjes heeft ze mij gevonden en besteld ze af en toe. We hebben echt een klik. En zo lief, ze maakte nu extra geld over om een bos tulpen voor mijzelf te kopen: kijk daar word ik blij van en het ontroerde mij ook.

Het werden zelfs 2 bossen want ze waren in de aanbieding. Hier ga ik echt van genieten. En ik wilde natuurlijk een bedank kaart sturen. Dus mijn Tijdloze Tulpen set uit het rek gepakt en dit kaartje gemaakt:

Van een reststukje Blackberry Bliss cardstock maakte ik de vaas door met een 2″ cirkel pons een cirkel uit te ponsen. En deze door de Greenery embossing folder te halen. Gaaf toch? De tulpen heb ik met liquid Glue en soms met dimensionals opgeplakt. Ik heb op de tulpen nog wat Wink of Stella gedaan maar dat is altijd moeilijk te zien op een foto.

Ik hoop dat ze het kaartje mooi vindt. Ik zelf ben erg tevreden. Zoals ik al eerder schreef: Stampin’Up! is zoveel meer dan papier, stempels en inkt. Dankzij Stampin’Up! heb ik hele lieve mensen ontmoet. Willy jij bent daar 1 van! Dankjewel.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Embossen, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s