Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: iets voor mezelf.

Vaak ben ik bezig voor anderen: mijn kinderen, familie, vrienden en klanten. Maar vandaag heb ik lekker iets voor mezelf gedaan. En ik ben er zo blij mee en trots op. Trots dat ik eens voor mezelf kies en blij met het eindresultaat en daar ben ik trouwens ook trots op.

Ik heb jullie de vorige keer in een YouTube filmpje al laten zien hoe blij ik was met de You Are Amazing Kit. En het mooie doosje stond lekker te pronken in mijn studio. Maar vandaag had ik zin om hem te pimpen, te versieren. Nog meer een Ine-doosje ervan maken en dat is me gelukt. Zo mooi als iets wat je in je hoofd hebt: er ook zo uit komt te zien. Mooier zelfs.

Gaaf he! De Poppy Moments Dies zijn geweldig maar door alle nieuwe producten uit de mini catalogus en de SAB folder waren ze even uit beeld verdwenen maar nu weer volop in de schijnwerpers. Ik heb nu natuurlijk Bermuda Bay en Coastal Cabana genomen maar ieder doosje kun je pimpen in de door jouw gewenste kleur. De Dies kosten €45,00 maar je kunt ze ook als bundel kopen met de Peaceful Moments Stamp set en dan krijg je 10% bundel korting en betaal je €63,00 en mag je dus ook een gratis product uit de Sale-A-Bration folder kiezen. Een win win situatie dus. Je kunt jouw bestelling doorgeven op Madebyinepie@gmail.com. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Sale-A-Bration, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Up!

Tags:,

1 antwoord

  1. Hoi Ine, wat mooi dat je dit voor jezelf hebt gemaakt. Dat is toch echt genieten hè. Ook helemaal in jouw kleurtjes. Wat zul je in je nopjes zijn geweest dat het zo goed geslaagd is!! Ik vind het een prachtig doosje. Lieve groetjes, Monique

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s