Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: rouwkaarten

Omdat we gisteren de erehaag voor Ilona hadden had ik mijn blog overgeslagen. Vandaag laat ik mijn rouwkaart zien plus nog 1 andere variant.

Hiervoor heb ik de Curvy Dies gebruikt. En het mooie zwart witte True Love Dsp uit de minicatalogus. De vlinders heb ik geponst met de Butterfly Duet pons uit Basic Black cardstock. De mooie tekst komt uit de gratis stempelset Hartverwarmend die je deze maand nog mag uitzoeken bij een bestelling van €60,00. Voor de Bling Bling heb ik Basic Rhinestones gebruikt en het stippeltjes stempeltje komt uit een andere gratis stempelset A Touch Of Ink. Deze mooie set kun je uitzoeken bij een bestelling van €120,00 maar hij is dan ook prachtig.

Het tweede kaartje is bijna hetzelfde alleen heb ik hier de Gilded Leafing gebruikt. Hele dunne gouden blaadjes die je met lijm of versamark inkt en Heat & Stick poeder gebruikt. Het restant borstel je weg met een penseel of sponsje. Super mooi effect en op deze kaart een subtiel accentje.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de Quite Curvy bundel nog te weinig heb gebruikt maar dat ga ik de komende tijd goed maken.

Zoveel mooie ideeën, helaas te weinig tijd. Zondag is het Valentijnsdag dus daar moet ik nog even hard voor aan de slag. En zaterdag is weer de maandelijkse Facebook hop van ons team. En daar ben ik ook druk mee bezig en toen vergat ik bijna deze blog te plaatsen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s