Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: een hart onder de riem kaartje

Ik had nog restjes Gorgeous Grape cardstock over en Whisper White heb ik altijd over dus de set Posted For You gepakt en de bijbehorende pons en deze mooie kaart gemaakt.

Heerlijk stempelen en kleuren: daar is deze set perfect voor. Ik heb ook de kleine vlindertjes uit de set Beauty Abounds gebruikt. Die vond ik er wel mooi bijpassen. De strook Gorgeous Grape heb ik eerst ge-embossed met de Greenery embossing folder. Het mooie van deze embossing folder is dat hij gewoon door mijn Stampin Mini Cut & Emboss machine kan.

Dit kaartje is voor een hele lieve dame die wel een hart onder de riem kon gebruiken. Ik denk dat ze hier wel heel blij van wordt. Dat is het mooie van kaarten maken, heerlijk om te doen en je maakt een ander er ook blij mee. I love my job❤️. Wil jij dit ook dan kun je alle materialen bij mij bestellen, ik help jou graag. Ook voor advies ben je bij mij aan het juiste adres: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s