Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag : Nieuw Youtube filmpje met de leuke Sweet Little Valentines Cards & More

Dit vind ik ook weer zo’n set wat je makkelijk mist in de catalogus. Ik heb er nog maar weinig projecten mee gezien terwijl ze echt super leuk zijn en heel makkelijk in het gebruik. In mijn YouTube filmpje laat ik zien hoe het eruit ziet en wat je er nog meer mee kunt doen.

In het filmpje heb ik de kaarten nog niet gemaakt maar dit zijn de twee eindresultaten: super mooi toch?

En echt heel eenvoudig te maken en daar hou ik van. Morgen is de Facebook hop van ons team The Lovely Stampers en daar heb ik ook een filmpje bijgemaakt met weer een heel eenvoudig te maken project. Hoppen jullie gezellig mee het begint om 9.00 uur en je kunt bij mij starten.

Bestellingen neem ik graag aan op madebyinepie@gmail.com.

Vanochtend heerlijk weer in de zon gewandeld 8km, dus dat gaat goed, En zoveel leuke dieren gezien:

Nu gauw weer verder met de Valentijnkaarten en doosjes.

Liefs Ine


Categorieën:#youtube, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s