Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook Hop The Lovely Stampers Februari

Vandaag is weer onze maandelijkse Facebook hop met deze keer als Thema: “januari-juni minicatalogus/Sale-A-Bration”

Dat is een lekker breed thema maar ik heb toch gekozen voor een Valentijns kaartje want tenslotte is het morgen Valentijnsdag. De dag der vriendschap en liefde. Ieder jaar maak ik iets leuks voor mijn vriendinnen,Willem en de kids. En voor deze hop een leuke kaart met de geweldige set Hot Dog.

Ik ben begonnen met een basiskaart van 14,9 cm bij 21 cm en gerild en gevouwen op 10,5 cm. Je haalt dus 2 basiskaarten uit 1 A4. Daarboven op komt een mat van Dsp. Ik heb gekozen voor het leuke Playful Pets Dsp en deze maat is 1 centimeter kleiner dan de voorkant van je kaart dus 13,9 cm bij 9,5 cm. Daarboven een mat die ik heb gestanst met de grootste stans van de Stitched So Sweetly Dies, maar hier kun je zelf ook een andere stans voor gebruiken. Of een stuk cardstock snijden van 10 cm bij 7,5 cm. Dan kun je nu aan de gang met een bijpassende stempelset. Nog een sentiment/tekst erbij en embellishments: parels, rhinestones,of lint. Net wat jij leuk vindt en je kaart is klaar. In mijn nieuwste Youtube filmpje laat ik zien hoe je zo’n kaart heel eenvoudig maakt en laat ik nog wat voorbeelden zien. Hier is de link van het filmpje:

Dit is nog een voorbeeld kaartje.

Veel plezier met het hoppen bij bij mijn teamgenootjes en je maakt mij erg blij met een duimpje omhoog bij mijn Youtube filmpje,

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Trimmer

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s