Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Best Friends make the good times better and the hard times easier.

Gekregen van mijn jongste zoon Nick ❤️

Vandaag is het Valentijnsdag: de dag der vriendschap en liefde. Een dag waarop ik dankbaar ben voor alle lieve mensen om mij heen. Willem, de kids en hun partners, mijn familie en mijn vrienden. Want al zien we elkaar door de Corona veel minder of bijna niet, toch weet je dat als je ze nodig hebt ze er voor jou zijn. En ik voor hun.

Willem’s zelfgemaakt kaart😍
Binnenkant.
Mijn cadeau doosje voor Willem.
Aardigheidjes voor mijn vriendinnen: jaarlijkse traditie.
Valentijns verassing voor de kids

En door internet heb ik ook vrienden die ik nog nooit in real life heb ontmoet maar die mij zeer dierbaar zijn. Dus voor al deze lieve mensen: Fijne Valentijnsdag en bedankt voor jullie liefde en vriendschap!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s