Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: rouwkaartje

Vandaag voor Dies Dinsdag een rouwkaart. Wie mijn blog volgt en mijn laatste YouTube filmpje heeft gezien van de Hot Dog kaart, ziet dat ik ook hier het zelfde principe heb gebruikt als de kaarten met de hondjes en de slakjes. Ik heb de kaart wel even laten zien in het filmpje maar nu heb ik ook alle gebruikte materialen hier neer gezet. Basis kaart ( Basic Gray), Dsp mat, cardstock uitgestanste( Stitched So Sweetly Dies) mat en tekst. De tekst komt uit de Nederlandse set Hartverwarmend. Deze teksten zijn echt heel mooi. De bloem is gestanst met de Sunflowers Dies en daar komen ook de takjes uit. Het Dsp is uit het mooie zwart witte True Love Dsp.

Ik heb nog wat zwarte Matte Black Dots toegevoegd voor in het hart van de bloem en rechtsonder in de hoek.

De set Hartverwarmend kun je nog steeds deze maand gratis krijgen bij een bestelling van €60,00 tijdens de laatste dagen van Sale-A-Bration. Mail je bestelling door op madebyinepie@gmail.com.

Deze blog is weer wat later gepost want de boys hebben vakantie en ze wilden met mij een escape room spel spelen. Het is ons gelukt, maar ze zijn echt af en toe erg lastig. Wel erg gezellig om dit samen te spelen.

Gebruikte Producten
Sunflowers Dies
[152704]
€ 40,00

Liefs Ine

Hierbij de link van mijn Youtube filmpje: https://youtu.be/Qos6oQzfqZY Het Hot Dog kaartje is al bij de ontvangster binnen, Marit de dochter van mijn vriendin Danielle werd 19 en ze vond hem erg mooi. Ik was vergeten er een foto van te maken omdat hij snel op de bus moest maar Danielle heeft mij een foto toegestuurd:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s