Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: restjes kaart met de schattige Donkey

Is het geen schattig kaartje? Ik had nog een kaartje over van de Sweet Little Valentines Cards & More. De basis kaart van Mint Macaron heb ik bestempeld met het gestreepte hartje uit de Meant To Be stempelset Set. Een leuke tag van een restje Dsp er op gemaakt en het schattige mini envelopje van de slakjes die ik over had. Er zit nog een mini kaartje in.

En de Donkey ingekleurd met mijn Stampin Blends en uitgeknipt met mijn paper Snips.

Easy Peasy en mijn restjes mooi gebruikt. Wil jij ook die schattige ezeltjes dan moet je snel zijn want alleen nog tot het einde van deze maand is het Sale-A-Bration. Voor meer info of bestellingen mail mij op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s