Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: tas ge-cased van Pootles Papercraft

Mijn volgers weten dat ik een enorme fan ben van Sam van Pootles Papercraft. Door haar filmpjes kwam ik voor het eerst in contact met Stampin’Up! producten. 1 Van de hoogtepunten in mijn bestaan als Stampin’Up! Demonstrator is mijn ontmoeting met haar in Dortmund.

Ik zag bij haar van de week dit tasje en ik kreeg meteen een idee van een eigen uitvoering:

Ik heb het mooie zwart witte True Love dsp gebruikt en een stuk zwart cardstock wat ik eerst door de Hammered Metal Embossing folder heb gehaald. Zo lijkt het wat op leer. Het handvat en het knoopje komen uit de All Dressed Up Dies. En de bloem is gemaakt met de Poppy Moments Dies. Is het geen plaatje?

Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Dit model ga ik zeker vaker maken want er kan genoeg in en is dus een mooie cadeau tas. En mmm hoe zou het er uitzien in Bermuda Bay?

Aanstaande zaterdag doe ik mee aan de Video Hop van ons team. Het thema is favoriete kleur. Nou dat zal geen verassing zijn welke die van mij is haha. Ik ben benieuwd hoeveel leden van Team Bermuda aanwezig zullen zijn. Komen jullie ook langs hoppen je kunt bij mij beginnen en dan verder hoppen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Embossen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s