Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: opnieuw het tasje met YouTube filmpje.

Omdat ik zoveel enthousiaste reacties had op mijn cadeau tasje van gisteren heb ik er gisteravond nog een YouTube filmpje van gemaakt. Het is niet moeilijk maar je moet het even weten.

Dit is mijn gestreepte uitvoering die heb ik in mijn film gemaakt.

En natuurlijk moest ik ook een Bermuda Bay tasje maken: oh die staat prachtig te pronken op mijn plank in mijn Studio.

Hier vind je nog even de afmetingen deze heb ik van Sam van Pootles Papercraft overgenomen. Ik heb de inch versie gemaakt maar zij heeft hem ook naar centimeters omgerekend maar dan moet je wel een klein stukje van je grote Dsp vel afsnijden.

  • Dsp vel van 12” bij 12” ( 30 cm bij 30 cm) score op 5” en 10” (score op 12,5 cm en 17,5 cm)
  • Draai het papier een kwartslag en score op 2″en 10″( 5 cm en 25 cm)
  • Snijdt een stuk cardstock voor de sluiting van 3″bij 8″( 7,5 cm bij 20 cm) score op 1 1/2″( 3,75 cm)

Je hebt nog wat rest stukjes papier voor het handvat en de versiering nodig. Ik heb klittenband gebruikt maar je kan ook magneetjes gebruiken. Veel plezier met het namaken en ik zie graag jullie voorbeelden. En het mooie Dsp is natuurlijk bij mij te bestellen op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Pootles reactie maakte mij echt blij en trots

Categorieën:#youtube, Dies, Doosjes, Embossen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s