Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: videohop the Lovely Stampers

Het thema is : favoriete kleur. Nou dat was niet zo moeilijk dat konden jullie al raden: Bermuda Bay. Maar toen kwam het moeilijke deel: wat ga ik maken. Ik had diverse ideeën maar er kwam niks uit mijn handen. Eigenlijk moest ik dinsdag al mijn filmpje klaar hebben maar in overleg met mijn lieve teamgenootje Jenny mocht ik het later inleveren. Ik had gewoon een creative block: of te wel de druk was zo groot dat ik blokkeerde. Doordat ik de ruimte kreeg om mijn link later te plaatsen kreeg ik weer lucht en lukte het mij zelfs een eigen ontwerp te maken. Waar ik super trots op ben.

Ik had net mijn Vlinder boeket producten binnen dus die wilde ik jullie echt laten zien. Zo mooi! Vanaf 2 maart kunnen jullie die bij mij bestellen. En ik creëerde een kaart met een extraatje: de vlinder in Bermuda Bay kun je uit de kaart halen en dan heb je een boekenlegger of een servethouder.

Super leuk toch? In plaats van de tekst zou je hier dus ook de naam van je gast op kunnen zetten. En als je de vlinder eruit haalt hou je nog een mooie kaart over.

Ga dus gauw mijn filmpje bekijken en vergeet aub niet om een duimpje omhoog te geven. Na mij kun je doorhoppen naar mijn lieve teamgenootje Danielle, de link vindt je in het informatie blok onder mijn YouTube filmpje. Veel plezier met het bekijken van mijn filmpje en de filmpjes van mijn teamgenootjes.

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, Embossen, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s