Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: On Sundays we Brunch!

Oh wat een cadeautje: brunchen in de zon. Heerlijke croissantjes met liefde gemaakt door mijn Willem. Kopje thee en natuurlijk een vaasje met een tulp.

In het vaasje natuurlijk mijn mooie vlinder bloemen steker. Dat ziet er toch meteen lenteachtig uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ( onverwachts) genoten heb van de sneeuw, maar wat heerlijk om nu buiten in de zon te brunchen met mijn schat.

Ik zit ook nog na te genieten van alle lieve reacties op onze videohop. En ik zit nu op de 492 abonnees dus de 500 komt nu duidelijk in zicht. Dank je wel allemaal ook voor de duimpjes omhoog. Dat geeft mij echt een boost om door te gaan.

Vandaag is ook de laatste week ingegaan van Sale-A-Bration, jullie laatste kans om nog gratis producten te scoren. Mail je bestelling door op madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag. Fijne zondag: geniet ervan!

Liefs Ine

Categorieën:Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s