Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes donderdag: mapjes kaart

Niet echt een doosje maar wel een funfold kaart waar je wat in kunt doen. Deze kaart maakte ik voor de team swap van ons team. Ik had zelf al heel snel een mooie kaart gekregen van mijn teamgenootje Wilma. En die van mij voor mijn teamgenootje Sarine is gisteren op de bus gegaan dus als het goed is heeft ze die nu binnen.

Ik heb het prachtige Berry Delightful Dsp gebruikt en de sentimenten komen uit de Many Message bundel.De vlinder is van de Host set Suite Sampler.

Deze twee tags zitten in het voorvakje. De stempels komen uit Berry Blessings.

Dit is de achterkant en ook hier zit een vakje.

Het bloempje komt uit de set Sweet Strawberry. Dit was een erg leuk project om te maken. We kregen het van Frederique die het bij Scrap’n Chat had gezien (2017). Zo leuk om de verschillende uitvoeringen te zien, hieronder zie je wat ik ontvangen heb.

Mocht je nog een gratis product willen uit de Sale-A-Bration moet je echt snel zijn want 28 februari is de allerlaatste dag. Dan doe ik nog een laatste bestelling weg dus laat mij even weten of ik nog iets voor jou mag bestellen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s