Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: beetje gespijbeld vandaag

Vanochtend heb ik braaf wat huishoudelijke taken gedaan en toen heb ik in de zon thee zitten drinken. Tenminste dat was het plan maar toen heb ik een mini filmpje gemaakt voor op Instagram. Op instagram kun je er een leuk muziekje onder zetten maar ik vind hem zonder muziek ook leuk. Dit theemannetje kreeg ik voor Sinterkerst. En hij is zo leuk!

Hihi zie je de damp van mijn theewater afkomen alsof hij in bad zit: heel relaxt.

En toen mijn beker even in de zon gezet: zie je hem genieten hihi. Maar voor ik het filmpje met muziek op Insta had geplaatst was ik wel al een uur verder. Dus gauw mijn studio ingedoken om een kaart voor een jarig teamgenootje te maken. Maar toen de kaart klaar was en ik aan mijn volgende project wilde beginnen zag ik dat mijn moeder online was en heb ik een uur met haar ge-facetimed. Ik heb haar mijn studio laten zien en de tuin, ze is door de Corona al meer dan een jaar niet bij ons geweest dus ze vond het super leuk. Helaas speelt haar gezondheid haar parten en zit ze niet zo vaak meer achter de computer en kunnen we dus niet video bellen.

Na een uur toch gezegd dat ik moest werken aan mijn Stampin’Up! business en heb ik lekker met de kippetjes gespeeld. Erg leuk zo met die Dies. Alleen nog geen kaart af dus kan nog niks laten zien.

En toen kwam Willem onverwachts vroeg thuis en zijn we samen in de jacuzzi gegaan: heerlijk in het zonnetje. Lekker een serie gekeken. Willem heeft deze kast zelf gemaakt: knap he!Maar snap je nu de titel? Ik wilde heel veel doen maar er kwam niet veel uit mijn handen. Maar heb ik genoten? JA! Volmondig ja! Dus ik ga me niet schuldig voelen

Ik heb wel een kaart om te laten zien. Deze was voor een teamgenootje die vandaag 40 jaar getrouwd is.

De basis is een stuk cardstock wat ik verkeerd gesneden had voor de teamswap: ja ja ook bij mij gaat er wel eens iets mis. Maar ik noem dat geen fouten maar mogelijkheden. En zo heb ik een leuke kaart met tag gemaakt

Ik gebruikte hiervoor de Quite Curvy stempelset met de bijbehorende Curvy Dies. Het mooie Berry Delight Dsp en de stempelset: Ridiculously Awesome. Super leuke kaart toch?

De cijfers komen uit de Playful Alphabet Dies. En zijn die vogeltjes niet schattig? Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com behalve het Dsp want die kun je alleen krijgen bij een bestelling van €120,00 tijdens Sale-A-Bration. En daar heb je maar nog 2 dagen de tijd voor.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Curvy Dies
[154319]
€ 35,00
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,00

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s