Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdagdag: team Bermuda Bay must haves

Als lid van het Bermuda Bay team kon ik deze niet laten staan: bij de Lidl ( online shop) hadden ze deze opeens in de folder staan. Deze kleur doet iets met mij en ik zie ook Coastal Cabana en Pretty Peacock erin dus mijn dag begon gisteren goed.

Ik schreef het al aan mijn kids: call me crazy but this makes me happy!

Wat mij ook happy maakte was de afgelopen Videohop van ons team: veel kijkers en weer nieuwe abonnees, nog 4 en ik zit op de 500 🎉🎉🎉. Zaterdag 20 Maart is de volgende videohop.

Hierboven staat mijn weekoverzicht waar ik ook weer trots op ben. Mooie projecten die ik zeker nog een keer ga maken of doen. Morgen is de laatste dag van Sale-A-Bration dus laat die kans op gratis producten niet voorbij gaan! Mail mij op madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Super leuke aankopen!!!!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s