Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: goed werk heeft tijd nodig.

Sinds mijn Willem eindelijk zijn felbegeerde bbq heeft is hij helemaal weg van slow cooking. En dat voor een man die vroeger de hamburgers erop gooide, daarna met een biertje in zijn hand met iedereen ging kletsen en anderen gauw de hamburgers moesten keren voordat ze zwart waren. Tijden veranderen. Ons gezin is ook veranderd, ze zijn nu ouder en waarderen nu ook een goed stuk vlees al hoewel we nog steeds 1 Mister hamburger hebben haha. Gisteren zouden we online Een rondje Hazes kijken met twee zonen en van te voren Spareribs eten. Dus naar Slager Jan van Hooff in Heeze gegaan en spareribs besteld met extra veel vlees. Willem maakte de avond daarvoor een lekkere marinade waar de ribs een nacht lang mochten liggen. En zaterdag was het zover: 6 uur op of in de Grizzley gelegen.

Met een Meater: digitale thermometer werd de temperatuur van het vlees gemeten, ja hier zit wat geduld in en we proefden de liefde die hij erin gestopt had.

Daarna genoten van Een rondje Hazes: gezongen en gedanst en de mannen veel biertjes gedronken.

En daarna nog de Toppers gekeken en weer gezongen gedanst, genoten en oh de mannen dronken biertjes had ik dat al gezegd lol. Mijn huiskamer leek wel een kroeg lol maar wat was het leuk om te doen. En Corona proef maar 1 gast op bezoek! Vandaag poetsen en dweilen maar het was het waard.

We waren maar met 5 personen maar Willem vond dat er toch een staantafel bij moest want dan had hij meer het idee dat hij in een kroeg stond lol. Mijn feestbeesten Vertogen waren helemaal happy!

Vandaag doe ik de laatste bestelling weg voor Sale-A-Bration, dus wil je nog iets bestellen mail het mij dan gauw door op madebyinepie@gmail.com. Fijne zondag iedereen,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s