Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: stempelen op Dsp

Vandaag een heel makkelijk kaartje. Ik heb de Ornate Style stempelset gepakt. En de grootste stempel gewoon op een stuk Daffodil Delight Dsp gestempeld. Deze komt uit de 6” x 6” Dsp Bright serie. De basiskaart is in Bumblebee dus uit het 6” x 6” In Color 2020-2022 een velletje Bumblebee gepakt en deze een klein stukje groter gesneden en eronder geplakt. Dit geheel schuin op de kaart geplakt en de kaart is klaar. Het sentiment plak ik er later op als ik weet waar ik het voor wil gebruiken.

Met de Many Messages heb je in 1 keer een heleboel sentimenten. Super handig!

Zo heb ik snel een mooi kaartje gemaakt. Morgen laat ik zien hoe je met een pons, net een stapje verder gaat. En deze kaart ziet er heel anders uit als je een andere kleur als basis neemt.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen en vanaf morgen is ook het prachtige Vlinder Boeket te bestellen bij mij. Op madebyinepie@gmail.com. Of via mijn webshop: http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s