Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag? Geboortekaartjes serie gemaakt.

Van de week liet ik zien dat ik lekker aan het kleuren was. Zo rustgevend. Ik ben helemaal blij met mijn twee nieuwe sets Baby Pull Toys en Springtime Joy. Maar ook de oudere serie Wildly Happy heb ik gebruikt.

Lieve eenvoudige kaartjes voor jongens en meisjes. De meeste basis kaarten heb ik eerst door de Subtle 3D Embossing folder gehaald. De gekleurde stempelafdrukken heb ik uit gestanst en daarna een grotere mat uitgestanst uit Dsp. 4 Heb ik op bestelling gemaakt en de andere gaan in mijn kaartenrek. Was super leuk om te doen! Echt zo schattig al die diertjes. En zo blij met mijn Stampin’ Blends.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via madebyinepie@gmail.com. Hier kun je ook kaarten bestellen of opdrachten door geven. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s