Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: You Are Amazing Project Kit

Jullie weten allemaal wel dat Bermuda Bay mijn lievelings kleur is en dat de You Are Amazing Project Kit mijn lievelings kit is. Ik heb het doosje ook laten zien nadat ik hem gepimpt had. En nu heb ik er een extra functie aan gegeven.

Het is nu een kaarten bak geworden zodat ik per maand verjaardags kaarten of jubileum kaarten erin kan doen. Ik schrijf dan per maand de verjaardagen op het kaartje en stop ze dan daarachter in de doos.

De templates met de maanden en de lijntjes kreeg ik van collega demo Kristien Saeys. Zij had er zelf een doosje om gemaakt maar ik vind het wel fijn dat de doos dicht kan en dus geen stof vangt.

Ik heb nog zo’n kit gekocht en daar wil ik andere tabkaarten in doen zoals: geboorte, beterschap, rouw, trouw. Dus dit doosje moest anders gepimpt worden anders weet ik niet wat waar in zit.

Ik heb gekozen voor een nieuwe bundel: Art Gallery. Een hele mooie stempelset met bijpassende stansen. En in Bermuda Bay en Coastal Cabana gestempeld.Om het zwart terug te laten komen van het andere doosje heb ik de Matte Black Dots gebruikt. Kijk nu wat een mooi Duo:

Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. En ik werd nog blijer want net werd er gebeld en stond Chayenne van Nielen van http://www.chachathelabel.nl met mijn mooie bestelde tasjes aan mijn deur. Super mooi en handig want in grote tassen zoek je je soms een ongeluk naar belangrijke spullen en nu hang je ze aan de buitenkant of binnenkant van je tas. Easy Peasy en zo mooi!

Ze maakt de mooiste producten en ook op aanvraag dus check haar website of volg haar op Facebook of Instagram.

De You Are Amazing Kit is gewoon nog bij mij te bestellen en alle andere gebruikte producten ook. Ik help jou graag op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, Doosjes, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s