Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht

Dit was de week waarin ik heel veel geboortekaartjes heb gemaakt. Nog 1 You Are Amazing Project kit heb gepimpt en een andere functie gegeven en alternatieve kaartjes ermee heb gemaakt. Echt een geweldige Kit.

Dit was ook de week waarin ik mijn eerste doelstelling voor dit Stampin’Up! Jaar bereikte: 500 abonnees op mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden. Zo trots en blij. Mijn meest bekeken filmpje zal ik denk niet meer evenaren maar ik hoop wel ooit de 1000 abonnees te halen.

Vandaag veel in huis gedaan aan de kamers van de zonen. Heel veel ideeën voor kaarten in mijn hoofd maar helaas geen tijd om ze te maken, hopelijk morgen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s