Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Believe in Yourself

Vandaag een korte quote: believe in yourself of te wel geloof in jezelf. Ik kreeg dit schattige koekdoosje van een lieve vriendin. En als ik dus weer eens twijfel kijk ik naar dit doosje en geef mezelf een duwtje: kom op Ien,”Je doet het goed”, Vooral omdat ik alles met mijn hart doe. Als het niet goed voelt moet ik het gewoon niet doen. Me niet spiegelen aan anderen maar lekker dicht bij mezelf blijven dan komt het zeker goed. Dus voor iedereen die twijfelt: geloof in jezelf dan komt alles goed.

Fijne Zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s