Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: 8 Maart Nationale Vrouwendag.

Vandaag is nationale vrouwendag en een vriendin vroeg mij om onder haar Facebook post te benoemen waar ik trots op ben. Dit heb ik geschreven:

Ik ben trots op wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Dat ik op latere leeftijd YouTube filmpjes ben gaan maken en nu 500 abonnees heb. Dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en al veel mensen enthousiast heb gemaakt over Stampin’Up! Zo leuk om te zien dat mensen roepen” ik ben niet creatief” en dan met een zelfgemaakte mooie kaart naar huis gaan. En natuurlijk ben ik supertrots op al mijn kids.

Deze kaartjes zijn daar een symbool van. Het kaartje hierboven heb ik gemaakt toen deze stempelset( Beautiful You) net uitkwam en ik kreeg daar enorm veel reacties op. Op Pinterest werd hij duizenden keren geliked. En toen heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Om andere ook enthousiast te maken en hun creativiteit naar buiten te laten komen. Nu ongeveer 5 jaar later ben ik enorm trots op wat ik gedaan en bereikt heb. Ik die niet goed ben met computers heb, dankzij mijn dochter Mandy een prachtige website waar ik dagelijks een creatieve blog plaats. Ik post dagelijks op Facebook en Instagram en heb een eigen YouTube kanaal met meer dan 500 abonnees. Dat had ik toen nooit kunnen denken. Ik weet nog goed onze eerste workshop en nu heb ik er al heel veel gegeven in verschillende vormen. Dat echte contact mis ik enorm door deze Corona tijd maar ga ik zeker weer oppakken zodra het weer mag.

Dit kaartje is een remake van dat andere kaartje. De andere set is retired maar zal ik nooit wegdoen. Dat zelfde geldt voor deze set Beautiful Moments die je nog wel kunt bestellen bij mij. Deze stempel herinnert mij aan de tijd dat we alleen Mandy hadden en hoe wij hand in hand over het strand liepen: sweet memories.

En zo makkelijk te maken met onze Watercolor pencils en Waterpainters. Dus vandaar hier op mijn blog op Makkelijke Maandag. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com

Waar ben jij het meeste trots op?

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Stāzon Cleaner
[109196]
€ 7,25

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Simple Stamping, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s