Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Lovely Labels Pick a Punch en Brick & Mortar 3D Embossing folder

Wat ben ik toch blij met mijn Stamparatus. Heel snel heb je dan een set basiskaarten waar je later nog een tekst kunt bijvoegen.

Ik ben begonnen met een basiskaart in Highland Heather. Daarboven een mat in Gorgeous Grape die ik eerst door de Brick & Mortar 3D Embossing folder heb gehaald. Op mijn Stamparatus bladen had ik al de tekst en de tak gedaan van de mooie set Very Versailles. Deze heb ik op matten Whisper White gestempeld in Highland Heather en Basic Gray. Daarna heb ik met de hand vlinders uit de set Butterfly Wishes erbij gestempeld in Gorgeous Grape. Nog wat Bling Bling erbij en mijn basiskaarten waren klaar.

Bij deze kaart heb ik de tekst uit de Positive Thoughts set gebruikt op een strook Whisper White en deze uitgeponst met de Lovely Labels Pick a Punch. Prachtig kaartje toch. En nu heb ik er nog 4 liggen waar ik teksten op kan doen. Het kan voor een verjaardag, beterschap en zelfs rouwkaart gebruikt worden. Zo fijn om op voorraad te hebben. Lang leve mijn Stamparatus. Wil je dit ook mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stamparatus, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s