Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag? Een beetje te laat verjaardags kaartje.

Aanstaande zaterdag hebben we onze Online Teamdag. Normaal zien we elkaar in het echt maar helaas kan dat nog niet. Gelukkig kunnen we via Zoom wat kletsen en dan lekker creatief knutselen. Met een teamdag of bijvoorbeeld Onstage maken we meestal swapjes. Kleine projecten die we onderling ruilen. Nu gaat dat niet maar Melissa een teamgenootje heeft iets bedacht. Ze heeft ons een stel kaart sketches gegeven en daar mag je er 1 uitkiezen en de opdracht is om sets uit de jaarcatalogus te kiezen die vaak over het hoofd worden gezien.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ik wist meteen welke sketch ik ging gebruiken. Want De Stitched triangels Dies heb ik te weinig gebruikt. De schattige diertjes komen uit de set Zoo Globe. Ik heb ze ingekleurd met de Stampin Blends. Echt zo’n bijna vergeten set, terwijl je er ook schattige geboortekaartjes mee kunt maken. En van de stempelset Happiest of Birthdays gebruik ik de grote stempel vaak maar deze fijne iets te laat stempel eigenlijk niet. En ook de Stitchesd So Sweetly Dies blijven te vaak in hun hoesje. Omdat ik meestal nu naar de Stitched rectangles grijp, terwijl deze ook zo mooi zijn. Dus een goede uitdaging dez team swap.

En ik kon mooi mijn restjes Whisper White gebruiken. En ook het stukje Calypso Coral en Purple Posy komen uit mijn restjes bak. Ik ben erg tevreden over mijn kaartje. Benieuwd wat mijn teamgenootjes ervan vinden en wat voor moois zij gemaakt hebben. Zo leuk om sets uit de jaar catalogus weer wat liefde en aandacht te geven.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s