Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag : 3,2,1 doosje ge-cased van Pootles

Mijn dochter kreeg van haar man toen hij in Chigaco was een hele fijne Douche lijn. Helaas was deze alleen in Amerika en Italie te verkrijgen. Super blij was ze dan ook toen we vorige week lazen dat ze nu ook in Nederland te bestellen zijn. Nog niet alles van haar geur Champagne Toast( alleen de naam is al leuk) maar wel deze hele leuke mini cleansing hand gel verpakkingen:

En ja daar wil ik dan een leuke cadeau verpakking voor maken. Al struinend op het internet kwam ik dit doosje tegen van Pootles Papercraft. En de maat was perfect.

Ik begon te stempelen met de mooie set Lovely You want die heeft van die schattige kleine afbeeldingen. Ik koos voor Granny Apple Green en Magenta Madness. Een mooie strik erom en een label gemaakt met de Rectangular Postage Stamp Punch. Zo leuk:

Het andere doosje heb ik gestempeld met de Sweet Strawberry stempelset in de kleur Merry Merlot en Granny Apple Green. En daar heb ik nog wat Rhinestones opgeplakt.

Het zijn maar hele kleine doosjes maar super schattig. En je haalt er 2 uit 1 vel A4. Ik wil hier nog een YouTube filmpje van maken maar dat wordt pas morgen want vandaag was ik te druk met de Facebook hop van aanstaande zaterdag. En natuurlijk deze blog post. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s