Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Together Everyone Achieves More.

Gisteren hadden we naast onze Facbook Hop ook onze Online Teamdag. Bijna 50 teamleden deden mee, dat zijn er heel wat want het Loveley Stampers team telt nu bijna 100 leden. De zoom meeting was leuk om gezichten te zien van nieuwe teamgenootjes en natuurlijk oude bekenden

De pizza doos met materialen en het project wat we gemaakt hebben.

Het fijne van in een team zitten is dat je van elkaar leert en elkaar inspireert. We lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan en kunnen dus anderen helpen. We moedigen elkaar aan, geven tips en steunen elkaar in goede en slechte tijden. En ook in het hele wereldwijde Stampin’Up! team waar je dus onderdeel van bent als Stampin’Up! Demonstratrice zitten zoveel lieve mensen die je soms nooit ontmoet hebt maar waar je wel dezelfde passie mee deelt. En die jou ook steunen en aanmoedigen. Wil jij dit ook stap dan in Team Madebyinepie. Je zit dan in een klein team maar bent wel onderdeel van het grote Lovely Stampers team. Mail mij voor meer informatie op madebyinepie@gmail.com

Dit is de envelop, we hadden allerlei materialen gekregen maar natuurlijk heb ik mijn eigen twist eraan gegeven. Met de geweldige bundel Many Messages had ik de teksten in verschillende kleuren uitgestanst en nu kon ik de paarse mooi gebruiken.

Dit is de kaart die in de envelop past. De binnenkant moet ik nog afmaken.De meeste teamgenootjes hebben de crumbcake labels gebruikt die in ons pakket zaten maar ik vond het mooier om alles in het paars te houden. De teksten zijn mooi en de labels ook erg gaaf van vorm. Een echte aanrader deze bundel.

Heerlijk om al die diverse uitvoeringen te zien. Volgende week zaterdag is er weer een videohop van ons team, 8 dames gaan weer hun best doen waaronder mijn persoontje. Hopelijk hoppen jullie ook weer langs. Hebben jullie mijn filmpje van gisteren en vrijdag al gezien? Mijn YouTube kanaal heet Ine van den Eijnden.

Fijne zondag,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s