Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Inspiratie en Stampin Blends

Van het weekend kocht ik deze sponsdoekjes. Ik ben geen fan van poetsen maar deze kleurtjes trokken mij gewoon aan.

Normaal word ik van poetsen niet vrolijk maar zo is het toch een prachtig kleurenpalet. En ja Stampin’Up! Verslaafd als ik ben zie ik er meteen Stampin’Up! Kleuren in. Rococo Rose,Mint Macaron,vGray Granite, Daffodil delight/Soft Saffron en Coastal Cabana/ Bermuda Bay. Ja jullie raden het al welke mijn favoriete doekje wordt. Deze gaat naar onze badkamer en de Mint Macaron naar de jongens badkamer. De Gray Granite niet want die kleur valt hun vast niet op haha.

Ik heb de bijbehorende kleuren Stampin Blends erbij gezocht. En dan van allemaal de lichte versie. En op een kaart Whisper White van 21 cm bij 21 cm ( score op 10,5cm heb ik gewoon strepen gemaakt van 2 cm breed ongeveer. Gewoon van links naar rechts gekleurd: Easy Peasy. Daarna de mooie grote Magnolia stempel uit de set Goodmorning Magnolia op mijn Stamparatus geplakt en met Smokey Slate inkt gestempeld. En kijk hoe leuk:

Een prachtig lentekaartje. Hier word ik blij van want het komt met bakken hier uit de lucht. Nog even wat Enamel Dots erop en klaar is mijn schattige kaartje.

Je ziet het, zo makkelijk is kaarten maken. En alle producten voor deze geweldige hobby kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s