Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Keep Calm and hop on.

Gisteren was de videohop van ons team. Mocht je dit gemist hebben is hier nog een keer mijn filmpje.

In het filmpje maakte ik een paas tafel decoratie. En vandaag wil ik jullie laten zien dat je er ook een mooie kaart mee kunt maken. Ik heb hiervoor het ge-emboste ei genomen wat ook in het filmpje te zien is.

En ik heb een strik toegevoegd en de bloemen weggelaten om een wat stoerdere kaart te maken.

En ja het konijntje zit nog steeds verstopt in het ei en trek je aan het strookje dan hopt hij naar boven. Keep Calm and Hop On vond ik dus als quote hier het beste bij passen. Blijf kalm en hop door. Zo hoppen wij hopelijk weer naar een Corona vrije wereld.

Ik vind deze uitvoering ook erg mooi en natuurlijk in mijn favoriete kleur Bermuda Bay. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, Dies, Embossen, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s